Visa voor Angola

Plaats hier je overige vragen over Afrika die je bij de andere sub-forums niet kwijt kunt. (Bijvoorbeeld: Lesotho, Swaziland, Mozambique, Zimbabwe, Botswana, Namibië)
Plaats reactie
BOELAMATARI
Berichten: 2
Lid geworden op: 31 okt 2012 15:02

Bericht door BOELAMATARI » 31 okt 2012 15:07

Heeft iemand up-to-date Informatie voor de Visa aanvraag in Windhoek, schijnt quasi onmogelijk te zijn, volgens andere Info-Bronnen! :?
Erik
Site Admin
Berichten: 9946
Lid geworden op: 11 jul 2003 15:50

Bericht door Erik » 23 nov 2012 00:37

Nee helaas geen info, ben je zelf toevallig wel al wat wijzer geworden? Ben namelijk wel benieuwd naar het antwoord.
BOELAMATARI
Berichten: 2
Lid geworden op: 31 okt 2012 15:02

Bericht door BOELAMATARI » 23 nov 2012 10:14

Hi, Wijzer?..jaja..schijnt hopeloos te zijn tegenwoordig/voorlopig! Laatste info's zijn: enkel aanvragen in uw land van Herkomst(Angola-Embassy-Brussel Dus!) + Invitatie van Angolese Burger. Er zijn er die vanuit Windhoek hun Reispassen opsturen naar de Ang.Emb. in hun land van Herkomst....met de nodige Rompslomp....doe ik niet aan mee...Dus: Angola tijdelijk afgevoerd! Dan krijgt men nog/soms een Transit-Visa voor 3 Dagen.....die ge dan nog
in Luanda kunt verlengen voor een 2e maal 3 dagen..... richting RDC!!....Komt niet goed! 8)7
Johan85
Reiziger
Berichten: 33
Lid geworden op: 15 mei 2012 19:09

Bericht door Johan85 » 11 okt 2013 15:20

Net het visum (30 dagen) van Angola gekregen in Pretoria, Zuid Afrika. Normaal moet je inderdaad via je land van herkomst de aanvraag verrichten maar bij de NL ambassade een brief laten opstellen waarin de ambassade van Angola gevraagd wordt mee te werken met het verstrekken van een visum aangezien we al meer dan een jaar niet in Nederland zijn geweest. Als je langer dan 8 maanden buiten NL verblijft dien je je uit te schrijven (hebben enkel postadres in NL). Ik weet niet of ze dit gecontroleerd hebben (verwacht het niet) dus wellicht dat jullie op deze manier ook een Angolees visum kunnen bemachtigen door wat te bluffen. Is immers Afrika waar veel mogelijk is als je niet de regels volgt!

Benodigdheden: LOI geregeld via Flamingo Lodge, reisschema in het Portugees (via via op FB geregeld), kopie paspoort, pasfoto's, brief NL ambassade (wordt niet gevraagd en deze ook laten vertalen in het Portugees) en kopie vaccinatie gele koorts.

Aanvragen in Pretoria kan enkel op maandag en dinsdag. Wij hebben het dinsdag gedaan en drie dagen later op kunnen halen. Best een poging waard lijkt mij, succes!
Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast