Poles of Incovenience rally richting Georgië

Op zoek naar een reisgenoot? Plaats hier je gegevens (data, bestemming en wat voor iemand je zoekt) en leg contact met mensen die misschien wel dezelfde planning hebben.
Timpie3000
Berichten: 3
Lid geworden op: 22 aug 2024 09:11

Poles of Incovenience rally richting Georgië

Bericht door Timpie3000 »

🚗 Zoektocht naar een Reismaatje voor een Roadtrip Rally in 2025! 🌍

Ben jij klaar voor avontuur en hou je van roadtrips? Wij zoeken een enthousiaste reisgenot(en) die mee willen op een onvergetelijke roadtrip rally in 2025! Samen willen we de tofste plekken ontdekken, onvergetelijke herinneringen maken en heel veel plezier hebben.

Volgend jaar willen we meedoen aan de rally: Poles of Inconvenience - The Adventurists richting Georgie. We zouden het leuk vinden om dit met meerdere mensen / teams uit Nederland/ Belgie te doen.

Poles of Inconvenience - The Adventurists

Dit zijn de plannen:

• Prachtige routes door adembenemende landschappen van zuid-oost Europa (onder andere Albanië, Georgië, Turkije, Armenië en Azerbeidzjan)🌄
• Onvergetelijke pitstops en bijzondere bestemmingen om bijvoorbeeld te hiken of plekken te bezoeken 🏞️
• gedurende 3,5 -5 weken. Afhankelijk vanaf waar je ons gezellige groepje aansluit
• Het ultieme gevoel van vrijheid op de weg 🚙

Wat we zoeken:

⁃ Iemand die avontuurlijk is en flexibel 🌟
⁃ Een goede muzieksmaak is een plus 😉🎶
⁃ Beschikbaar tussen 19-07-2025 en 15-08-2025 (periode van de rally, 14-08-2025 is finish in Praag, overnachting 14 op 15 augustus is inbegrepen bij finishpunt)
⁃ Beschikbaar tussen 12-07-2025 en 17-08-2025 (verlengde rally periode)
⁃ Bereidheid om te navigeren en langere stukken te rijden
⁃ Het is een pré als je handig bent met auto’s
⁃ Het idee is om een deel van de overnachtingen te gaan (wild)kamperen. We zoeken dus iemand die het slapen in de natuur ook heerlijk vindt!
⁃ Tussen de 23 en 36 jaar


Wie zijn wij?

Wij zijn Manon, Tim en Rick ( tussen de 26 en 34 jaar) en hebben een grote passie voor reizen en nieuwe plekken en culturen ontmoeten. Dit doen we zowel met de auto als met de benenwagen, waarbij we een goede hike niet uit de weggaan. Daarnaar houden we van muziek en hebben we de laatste reizen een goede playlist opgebouwd.


Klinkt dit als jouw ideale reis? Kom jij dit gezelschap vergezellen en de playlist verder aanvullen? Stuur ons een bericht en laten we kennismaken Bij een klik kijken we er waaruit om samen plannen maken voor deze roadtrip van je leven!

#Roadtrip2025 #Avontuur #RallyReis #ZoektochtReisgenoot
Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten